onsdag, augusti 04, 2021

Simma, bulle, bok

Simmade i morse. Hade med mig en bok så efter bad och simning satt jag kvar på stranden och läste. Länge. Solen kom fram och det var varmt och skönt. När jag kom hem var klockan över elva så det blev en frukost-lunch idag. 
Vid halv-ett snåret hörde Stora och Största Systern av sig, ville jag följa med ut och gå?
Ja, det ville jag fast den envisa huvudvärken hängde i. Vi gick nästan en timma och det var skönt, roligt och mysigt. 
Hemma igen plockade jag lite blommor i trädgården, rosenskäran och luktärtorna växer bättre ju mer man plockar så jag gjorde två rejäla buketter. Känns faktiskt  superlyxigt att kunna plocka in färska blommor varje dag. 
Huvudvärken lättade lite så Hjärtat bjöd på kaffe vid Marys café, ett ställe en bit utanför stan, på landet. Lugnt, fridfullt och mycket god bulle. Minus för alla getingar men de trivdes också vid detta café.
På vägen hem stannade vi vid vårt köpcentrum och jag slank in på Akademibokhandeln. Häromdagen läste jag ut första delen i Denise Rudbergs serie ”Kontrahenterna” - ”Det första chiffret” och var sugen på att läsa mer. Del två fanns i pocket, del tre kom ut nu i juni som inbunden bok. Jag köpte båda. Plus några till. Jag är verkligen en periodare när det kommer till läsning och visst, jag kan låna böcker men ibland är det roligt att köpa och ha själv. Stora Systern läser en del och jag sticker åt henne godbitar då och då.
Väl hemma igen la jag mig i hammocken och har frossat i andra delen, ”En andra allians” men får hejda mig ett slag. Vill ju inte att det tar slut för fort. 



Vägen till caféet.





Mitt bok-inköp!

4 kommentarer:

  1. Ser läsvärda ut allihop! Fick tips om kräftorna i veckan.
    Maken lyckades hämta ut tre låneböcker till mig igår när han var hemma. Äldsta tog hit en trave och jag köpte en. Så jag klarar nog mig denna veckan och nästa ☺️
    Vilken bra dag du haft! Jag med, äntligen en stund på stranden och bad för första gången på tio dagar. 14 grader, det funkar ju. Har varit nere på 9 i förra veckan. Innan dess 22, så det skiljer!
    Ha det fint 🥰

    SvaraRadera
  2. Tack för boktipset! Laddade ner dem direkt på Storytel :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gjorde du rätt i! Hoppas du gillar dem och jag önskar dig goda lyssnar-stunder.

      Radera