måndag, september 02, 2019

Migrän, motigt men ett radhus mindre


Migrän. Ligger på lur. Var hos läkaren passande nog för att få nytt intyg för att förlänga mitt högriskskydd. Hade med mig utskrift över mina sjukperioder för ett år. Ingen rolig läsning och om det kan bli bättre är ingen gladare än jag. Blev bemött: så där. Som om jag själv bestämmer att jag ska ha anfall. Ny doktor igen och jag orkar knappt med att rabbla samma saker om och om igen. Äter hög dos av betablockerare och visst, något bättre men inte som jag hade tänkt mig. Blev rekommenderad antistresskurs. I så fall den tredje i ordningen. Det.hjälper.inte. Jag mediterar, simmar, andas ... jobbar, är ledig. Det.spelar.ingen.roll. Migrän får jag i alla fall. Men visst. Är nere på 2-3 anfall i månaden istället för 5-10 så bättre ÄR det ju, helt klart.
Motigt. Ovanstående. 

Radhuset är nu överlämnat i annans ägo. Lite vemodigt men skönt. Nu har vi bara två hus igen och det är vi ju vana vid! Tre veckor till, sen är vi som folk är mest. Ett hus. Räcker gott och väl. På köksfronten väntar vi på att få en avfuktare installerad. Det var synnerligen segt att få den på plats men vilken dag som helst så.
Radhuset har för övrigt lovat att sköta sig och vara exemplarisk. Kanske en och annan snigel i brevlådan men köparna är förvarnade. De hörde för övrigt av sig och berättade att några barn från gården varit och plingat på dörren för att säga att fråga om deras pojkar ville spela fotboll??? 
”Cina har sagt att de nog kan spela med oss”!
Där ser man! De små kiven tog mig på orden. Ja, gårdens ungar kommer jag att sakna men jag går väl förbi någon dag när jag är hos Lilla N.
Nya tider väntar! 

2 kommentarer:

  1. Så tjatigt att byta läkare hela tiden! Hoppas du får en beständig doktor och hjälp mot migränen!

    SvaraRadera
  2. Alltså...nu står här ju mycket mer än förra gången jag läste? Hoppas avfuktaren är på plats!
    Så gulligt att de gick och frågade nya grannarna direkt :) Ungar är goa. Oftast. De växer upp de med, men klart du ska svänga förbi nångång!
    Skönt med ett hus mindre att oroa er över!

    SvaraRadera