lördag, september 14, 2019

Utflyktsdag

Idag lämnade vi det lilla rosa huset och styrde kosan mot Julita gård och äppeldagarna. För tredje året i rad. Då är det väl en tradition???
Solen strålade, klarblå himmel och det blåste förvisso men inte särskilt kallt. Vi strosade runt bland odlingar, äppelutställningen, pelargonhuset och trädgården. Vi såg att det skulle vara en konsert med Adolf Fredriks förädrarkör så det tog vi chansen att lyssna på. Det var en höjdare kan jag säga. De sjöng så bra och tja, en guldstund. Sen fikade vi i solen, åkte hem via Mio. Jag har sett en taklampa jag vill ha, tre kupor, svart upphängning. Men kuporna fanns bara i klarglas, jag vill ha rökfärgade. Det kunde jag få men då ör lampan i mässing och det passar inte alls hemma hos oss. Lamplösa åkte vi hem, vilade middag och strax kommer Lilla Systern på middag. Skönlördag. Behövde det.








1 kommentar:

  1. Vilken fin dag! Vi har kompisar på besök och var i Simrishamn, Brantevik, Simris och Skillinge bland annat. Sol och blåst. Rätt varmt. Idag och inatt storm. Fy vad det tar i alltså!
    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera