onsdag, juli 20, 2022

Hemma

Vi kom hem i måndags kväll. Det är alltid skönt att komma hem även om jag tyckte det var fantastiskt skönt att vara iväg en runda.
Sen vi kom hem har jag varit en sväng till Herr L, Lilla Systern var med och hade bakat jordgubbskaka. Den var verkligen god. Jag hade fått en minnesbok från begravningsbyrån med bilder från kyrkan och alla blommor. Den är jättefin men så jobbigt att titta i den. Jag tog med den och la på bordet där ett mamma-foto, blommor och ljus står, den som kommer och vill se, kan göra det.
Jag har inga andra planer för semestern, har två och en halv vecka kvar, det får vara så. Har köpt och fått en del böcker, det är skönt att läsa, helst utomhus tycker jag.
Att inte ha några planer eller aktiviteter gör mig lite rastlös. Som att tiden ”bara” går. Jag vet ju också att det är precis det jag behöver, lugnet, stillheten. Svårt att få ihop det där i huvudet.
Idag är det varmt här, jag har varit en sväng till minsta barnbarnet och efter det fixat lite med papper för dödsboets räkning. Så mycket papper och post det kommer, men det lugnar ju ned sig allteftersom. Det är rätt skönt att sitta inomhus, vi har AC så jag har faktiskt kofta på inne. Den åker av när jag går ut, på eftermiddagen blir det ett dopp i sjön. Tar cykeln, en termos med kaffe och en flaska vatten och en bok. Sen är stunden räddad!





Dahliorna blommar!






1 kommentar:

  1. Jag har tänkt på herr L. Hur blev det med hans rygg? Och hur har han det nu?
    Ni kan ju åka iväg en sväng om andan faller på. Annars bara njut av ledigheten! Eval8

    SvaraRadera