onsdag, juli 13, 2022

Västkusten

Kanske börjar jag känna lite semesterfeeling, att inte vara på helspänn hela tiden. Efter förra veckans sova-äta-sovalitetill-period har jag nu förflyttat mig till västkusten. Här är skönt att vara, med bästisen i deras sommarstuga. Badrocksavstånd till bryggan, havsutsikt från tomten och vindens sus. Väldigt skönt.
På nervägen svängde vi inom den camping Största Systern med familj tillbringar några dagar på, Lilla N fyllde sju år. Med ballonger, paket och hurra-rop dök vi upp som gubben i lådan på en gångväg när pojkarna var på väg att borsta tänderna. En överraskning minsann. Efter kramkalas och paketöppning fortsatte vi vår färd och ett antal timmar senare var vi äntligen framme vid stugan. Det firades med ett dopp i havet. Tyvärr är det manet-invasion, brännisar så det gäller att se upp. Vi håller vakt åt varandra från bryggan och det har gått bra. 
Dagen idag har varit en liten utflyktsdag, vi åkte till ett litet ölbryggeri och köpte fin-öl, åt lunch på Jungman Jansson och åt glass i en annan hamn. Sen sov jag gott en timme eller två i solstolen fast det blåser rejält. Det är varma vindar fast ibland drar det i. Vi har förankrat allt vi kan komma på och hoppas att det stillar sig snart. Så blev det kväll och som sagt, kanske har jag fattat att jag är ledig. Landat lite.



Morgonbad.



Sjöbodar på rad.



Återbruk: telefonkiosk har blivit tankstation.

1 kommentar:

  1. Så fint med tankstationen! Kul idé.
    Mysigt att ni hann fira lilla N på vägen. Hoppas du njuter riktigt nu! Eval8

    SvaraRadera