söndag, november 20, 2022

Lite bakochfram

Igår var det Internationella mansdagen. Jaha. Och jag orkade inte vara en stor människa utan kände bara att det är mansdagar 364 dagar om året så jag kunde inte bry mig mindre. 
Naturligtvis helt ”fel” men jag är, faktiskt, just nu, ganska uppgiven och trött på de strukturer som styr och ja, jag orkade helt enkelt inte. Yeah, till alla er som orkade heja igår. Jag tog en paus.
Istället ägnade jag mig åt 
Världstoalettdagen, läste på och gav ett litet bidrag. 

Rockaden hemma, den stora ommöbleringen, blev klar. ”Nytt” i uterummet, nytt i matrummet, jag blev supernöjd. Ytligt, javisst, men redan på kvällen intogs middagen vid nya matbordet och vips, hade det gått flera timmar av prat och diskussioner. Har längtat efter det, nu blev det ett rum att umgås i igen. 

Idag vaknade vi till lite snö, en annan känsla direkt. Julgardinerna är uppsatta både i köket och uterummet, kanske lite tidigt men jag tänkte ta det easy peasy och inte stressa mig fram till jul. Wish me luck!



Förberett i uterummet.


Kvällsmys i uterummet.



Vid det nya middagsbordet. Det blev en fin plats.

2 kommentarer:

  1. Skön känsla när ett projekt är klart. Jag ryckte också på axlarna åt mansdagen, det är det ju varje dag.
    Njut av resten av söndagen! Eval8

    SvaraRadera
  2. Nu har jag förresten gjort ett inlägg med bilder från vår söndagspromenad. Du vet ju var vi bor, men inte sett så mycket av närområdet. Eval8

    SvaraRadera