onsdag, juni 28, 2023

Brist, kalas och semester i sikte

Den där doktorn jag träffade här förleden var en noggrann man. Nu har han konstaterat att jag har järnbrist vilket mycket väl kan stämma in på mina symtom jag dragits med en längre tid.
Har kollat Hb flera ggr, stick i fingret, men det har inte visat något konstigt. Denna doktor hade ordinerat andra prover, det var något med ”järnförrådet” och det ekade visst rätt tomt där. Nu ska detta utredas vidare och behandling är i sikte, förutom anti-depp. Å andra sidan är nedstämdhet också ett symtom på järnbrist så vi får väl se. Det finns hopp.

Igår firade vi min syster. Jag och Hjärtat överraskade henne på kvällen och ramlade rakt in i hennes härliga, bullriga familj som var samlad. Det är så roligt att vi liksom hittat varandra igen och jag åker alltid hem varm i hjärtat. Igår var alla hennes åtta barnbarn där. Från tonåringar till nästan nyfödda. Jag bar omkring på minstingen, mysigt att snusa på bebis.

Jobbar näst sista dagen innan semestern idag och vi ska ha tjejlunch på lokal. Lite somrigt kan en ha även på jobbet. Det dök upp en grej igår så det lär bli sent jobb idag men med semestern helt nära gör det inget. Känner mig nedvarvad ändå, det var ett smart drag att minisemestra några helger innan, Draget och Lidingö-helgen. Att leka semester är en bra grej, i alla fall för mig.



Hos syrran igår, rosen är så fin. Somrigt.

1 kommentar:

  1. Att leka semester kan aldrig vara fel. Och semester i sikte, det låter lovande. På fredag jobbar Maken sista dagen. Efter semestern blir han pensionär!
    B6 har även hjärnhinneinflammation, men han är iallafall hemma nu. Nu räcker det med orosmoment, tycker jag. Kram!

    SvaraRadera