måndag, juni 05, 2023

Luktärtor, pioner och glass

Idag har jag varit ledig men var ändå uppe tidigt för att skjutsa Stora Systern till tåget. Vi har haft en fantastisk helg och igår hade jag den stora förmånen att helt kort träffa alla mina fyra kids. Jag, Stora och Lilla Systern avrundade kvällen med att åka till mammas grav med en bukett blommor plockade i trädgården. Sen åkte vi hem till mig, drack te och pratade länge om allt mellan himmel och jord. Älskar’t!
Efter avlämningen vid tåget åkte jag hem och fixade i trädgården. Klippte bort allt dött på alla rosor, av bara farten klippte jag klorna på katten i gröngräset, sen fortsatte jag plantera ut pioner, luktärtor, atlasblommor, rosenskära och frösådda riddarsporrar och stockrosor. Det tar sin lilla tid och efter en sen lunch bestämde jag att jag var klar och la mig i en solstol för att läsa. Efter två sidor sov jag …. Jag SKA ju inte så så mycket säger jag varje år men det är ju så roligt. Då. Och förhoppningsvis blir det fint. Sen.
Nu har vi nyss ätit igen, jag gjorde en tonfisksallad, riktig sommarmat tycker jag och strax ska åker vi till Strängnäs för glass och kvällsdopp. Lite semesterfeeling går ju att uppbåda sköna sommarkvällar. 

1 kommentar:

  1. Låter helt fantastiskt! Jag badade två gånger på norra idag. Inte fy skam det heller. Eval8

    SvaraRadera