fredag, juni 02, 2023

Sommar

Igår blev jag ofrivilligt ”ledig”. Vaknade med huvudvärk de luxe och konstaterade att jag inte tog mig någonstans alls. Skulle varit på planeringsdag i Nyköping och är ju den som bokar, fixar och ser till att allt är på plats men fick be kollega på plats om hjälp och så kröp jag tillbaka ned i sängen. 
Fem timmar senare kunde jag ta mig upp och tillbringade resten av dagen i sakta mak. Efter ett migränanfall känner jag mig alltid lite bakis och det hänger i lite i dag också.
Dagen idag är en ledig dag. Utan morgonsim. Simkompisen jobbar i Nyköping idag och jag tog det lugnt med tanke på gårdagen. Jag har lite ärenden på stan att fixa så jag lunchsimmar istället.

Så är det ju då sommar. Läste någonstans att det är 100 sommardagar, förvalta dem väl. Hm. Ja den första försvann i migräntöcken. Resten kvar. 
Jag tog ledigt på måndag, klämdagen, så det känns som jag inleder sommaren med en liten minisemester. 
På hemmaplan. Dop i morgon, sen inget alls. Skönt tycker jag.


1 kommentar:

  1. Jag blir nästan avundsjuk på din lediga helg. Vår helg blev fullspäckad. Av trevligheter men jag är så trött… hade behövt vila upp mig. Men det blir roligt. Synd jag verkligen måste städa idag, annars hade jag inte lyft rumpan ur soffan. Men badrumsrenovering kräver återställning av saker, det är den stora delen i städningen. Nu hann vi inte klart, så ett högskåp fattas. Men lite får jag in i de andra två. Om du vill se hur det ser ut får du titta in till mig.

    SvaraRadera