tisdag, oktober 19, 2010

Om man skulle ta och....

.... ta tag i den här bloggen ett slag istället för att bara springa omkring på möten och möten hela tiden. Jag menar, man behöver ju få något vettigt gjort också?! Fast nu har mötena gått bra så någon nytta har jag ju gjort. Försäkringskassan t ex har blivit alldeles yra och går med på förlängd arbetsträning utan knot. Vafalls? Som jag laddat med argument och så bara säger de "yes" och skriver under en ansökan?! Va? Man blir ju häpen.
Lika häpen blev jag när Store Bror kom hem och slängde en katalog från "Newbody" på köksbordet med en smäll:
"Nu morsan, nu ska du sälja"!
"Eeeeh....... what?!
Jomenvisstserni. Nu ska det samlas pengar till lagkassan igen så om det nu finns någon hugad spekulant här i cyberspace som känner att ni inte klarar er en endaste minut till utan strumpor, trosor/kalsonger eller varför inte en t-shirt från Newbody så för allan del: Ge er till känna!
Att jag redan från början har lite svårt för såna här aktiviteter efter att ha varit idrottsförälder i väldigt många år och kränkt havrebollar, polkagrisar, rökta laxar och lite annat smått och gott så till den milda grad, är väl känt. Jag menar, marknaden är mättad! Och mina egna lådor är till knöken fyllda med strumpor och underwears, så vad göra?
Som sagt! Det är bara att höra av sig! Hallå? ............... Hall........ Vart tog alla vägen?????

9 kommentarer:

  1. Du får lägga upp en hemsida.....:-)

    Sambon har fortfarande jättestrul med FK. Han har bråkat med dem så sent som idag. De vägrar ge honom en handläggare! Har du hört så galet.

    SvaraRadera
  2. Nu är ju Newbody iofs bra. Hör av mig om vi behöver något...

    Skönt att FK sköter sig!

    Cicki: Vilket skit. Är det verkligen lagligt?

    SvaraRadera
  3. Spader: Det tror jag inte. Vi ska kontakta sambons läkare få se vad hon säger. Henne sätter de sig inte på.

    Tack Cina för att Spader och jag lånar utrymme.....:-)

    SvaraRadera
  4. Cicki: Nä, nåt så galet är det länge sedan jag hörde faktiskt! Men, om sambons läkare säger att hon vill ha kontakt med FK tror jag att det ordnar sig. Den vägen gick jag. Hoppas. Ni får "låna" så mkt utrymme ni vill!!!!! ;) Apselut!

    Spader Madame: JA! Häv köpstoppet! Bums! ;)

    SvaraRadera
  5. Nej, nej...jag får inte handla på flera månader jag :-)

    SvaraRadera
  6. Läkaren har i två utlåtanden begärt träff med FK. Sist vi var hos henne så ilsknade hon till och ringde. Då skulle det utses en handläggare inom 48 tim. I helgen ilsknade sambon till och mailade FK. Idag ringde de. Det enda de skulle göra nu är att skicka blankett för ansökan till sjukbidrag. Men det är ju inte det vi efterlyser. Vi vill ha ett trepartsamtal med dem, alltså vi, läkare och FK för att planera vad som ska göras. Det verkar lögn i helsike att få till det.

    By the way Cina, så ska vi till Spader och fika ikväll.....:-) Det blev spontant så där eftersom vi ska och köpa vinterdäck i närheten av henne och Esset.

    SvaraRadera
  7. Jag har köpt trosor och sockar av ungdomar här i byn, alltså inte av deras föräldrar, av märket Newbody, och tycker att trosorna är de bästa som finns att få tag på. Även sockarna är mycket bra.
    Men jag gynnar ju i första hand ungarna i vår by, så jag byter nog inte inköpsställe.

    SvaraRadera
  8. NU FÅR INGA BARN UNDER 25 LÄSA -OBS OBS!

    Spader behöver inte så många trosor nu för tiden....

    SvaraRadera
  9. Synd, har precis beställt sockor och trosor via en på jobbet.. annars hade jag kunnat köpa det från dig..
    Härligt att du fick fortsatt arb-träning.. på samma ställe???
    Kram på dig!

    SvaraRadera