fredag, oktober 01, 2010

Väck inte draken!

Den här veckan har varit lite körig. Mycket att fixa, dona, ordna, snackas om, rättas till och rätas ut. I de allra flesta fall anses jag som en lugn och sansad person. Nåja. Stundtals impulsiv och full av galna upptåg men inget som någonsin sätter liv och lem på spel. Men, då och då tjorvar det ihop sig. Det gjorde det  igår och jag blev jättearg. Så där himlars arg så att jag idag brottats med huvudvärk. Huvudvärk from hell. Jag tål helt enkelt inte att bli förbannad.
"Rätt åt mig" skulle jag kunna säga.
"Fara ut på det där viset".
Får väl skylla på min impulsiva sida, mitt ärvda heta temperament eller krasst konstatera att den som hörde skället behövde det. Helt enkelt.
Så, när jag nu fått ur mig det arga och pratat av mig med Bästa Väninnan kan jag återgå till att vara den ömma modern och kärleksfulla fästmön. Argdraken har gått och lagt sig. Tillfälligtvis!



Det är skönt att ha en kompis att luta sig emot!

6 kommentarer:

  1. Du är m a o som en slumrande vulkan.. Plötsligt så exploderar den... Tur att du inte sprider aska(läs surar!) i flera veckor efteråt!! ;o)

    Ibland finns det goda anledningar att bli riktigt jävla skitarg.. synd bara att du får ilskebaksmälla efteråt!
    Ha en skön fredagskväll!

    SvaraRadera
  2. Skönt att det lugnat ner sig. Jag blir sällan mycket arg, men när det händer då får jag också en rejäl huvudvärk se´n.
    Ha nu en skön fredagkväll.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Behöver man skälla på nån ska man göra det! Det finna alltid en anledning till att man blir förbannad. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  4. Okey! Jag ska inte väcka draken bara önska dig en skön helg :)
    Kram och godmorgon!

    SvaraRadera
  5. Draken är verkligen energikrävande. Men ibland hinner man inte stoppa den luringen. Den bara POFF - finns där. Efter det brukar jag behöva sova en bra stund.
    Tur den tillhör det fridlysta släktet och inte visar sig så ofta. :)
    Ha det gott

    SvaraRadera
  6. Sånt händer. Men man får försöka att gå vidare.

    SvaraRadera