fredag, oktober 22, 2010

Svettig fredag

När ni andra sitter där med ert fredagsmys och väntar på god mat/en drink/ett glas vin/coca-cola/ramlösa/skumbananer eller helt enkelt bara är vid hemmets härd, tycker jag att ni ska sända en tanke till den här tanten som tillsammans med Store Bror ska sälja biljetter och torka svett i Sporthallen i kväll. Just det! Svettorkare! Har fått instruktioner om var och vilka handdukar som det ska torkas med och glad är väl jag att jag inte behöver ta med egna.
Nu är det ju inte så att det bara dryper svett där i hallen hur som helst utan det ska spelas herrmatch i handboll och Store Brors lag är inkallade som matchvärdar. Swisch, så blev jag en del i det laget, annars ska man ju helst hålla sig så långt ifrån grabbarna det går. Tycker dom. (Det är lämpligen då man passar på att sälja de där strumporna, kalsongerna, havrebollarna eller så ligger man helt lugnt och stilla på sängen och inväntar nyårsdagen så man får åka till Willys och räkna chipspåsar igen).
Jo. Jag gillar visst sport och är jätteglad att barnet har något att göra. Annars skulle ju jag vara helt sysslolös och ha hur mycket tid som helst att måla, skriva och fota. Hur skulle det se ut?
Trevlig helg!

8 kommentarer:

  1. Nä Cina, hur skulle det se ut? Hoppas det är kallt i hallen så blir det inte så mycket svett att torka!
    Skämt åsido...när man väl är där, brukar det vara ett mycket trevligt fredagsnöje, eller vilken dag i veckan det än må vara!
    Saknar ibland att vara idrottsmorsa faktiskt. Jaja, då menar jag INTE försäljning av diverse saker!
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  2. Ezter: Ja, när man väl är där går det ju bra. MEN. Det är lite mycket nu. Då känns det mest jobbigt. Skön helg till er också!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Kommer att tänka på dig... promise! Ligger och försöker kurera mig en aning -vi ska ju till Cirkus på We will Roch You i kväll. Ha en, efter omständigheterna, toppenhelg!

    SvaraRadera
  4. Opps, inte en sån fredagkväll jag skulle vilja ha, men vad gör man inte för sina barn.
    Blir säkert trevligt.
    Ha en skön helg sen.

    SvaraRadera
  5. Jag är inte det minsta ledsen för att det där livet som fotbollsmamma är över. Ska tänka på dig ikväll när jag sitter framför TV:n och tittar på Geir i Idol.....:-)

    SvaraRadera
  6. Det var så länge sen jag hade barn i den där åldern då man skulle skjutsa och ställa upp på allehanda jippon, men du verkar vara en mönstermamma och ställa upp i alla väder.

    SvaraRadera
  7. SKickar en omtanke ;)
    Kram och du inte bra med mycket tid :))

    SvaraRadera
  8. Ledsen att jag inte gjorde dig sällskap i fredags. Kommer ihåg hur det var med allt som skulle fixas när barnen var mindre. Kan säg att jag saknar det lite ibland...hur konstigt det än låter. Kram på dig så får vi ses snart!

    SvaraRadera