söndag, oktober 17, 2010

Så kan det gå!

Store Bror spelar ju då handboll vilket har gjort att jag är himla bra på att hitta till sporthallar både här och där inom 20 mils radie. Så när nu steg 1 i ungdoms-SM i helgen gick av stapeln i Märsta, Vikingahallen, visste jag precis vart vi skulle. Eller inte. Att vi sen skulle sova i Nacka hos Bästa Väninnan skulle kunnat ha trasslat till det hela men HAR man nu en Älskling med rötter i stora staden med omnejd så löste det sig ändå lätt som en plätt.
Att vi sedan fick åka fram o tillbaka på E4-an hela kvällen mellan Nacka och Märsta för att fel packning hamnade i fel bil är en historia för sig. Lite huvudvärksframkallande skulle man kunna säga, MEN!!!!! Store Bror har lärt sig att hålla reda på sin packning bättre, mamman att hålla MER reda på Store Bror från början, Älsklingen att både fästmö och bonusson behöver hållas reda på och att sen att Lilla Syster är det största fanset överhuvudtaget till samtliga i familjen är en härlig lärdom. Busy helg??? HELT rätt gissat! Thank god att det är måndag i morgon!

5 kommentarer:

  1. Oj. Åhnej, jobbigt det låter! Kanske tur då att det är måndag. Fast inom mig skriker min själ NEEEEEJ.

    Men det är väl snart fredag igen?

    SvaraRadera
  2. Låter som att du har haft fullt upp...

    Hoppas att ni hittade hem ordentligt!

    SvaraRadera
  3. Haha, ordning och reda, löning på freda´
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ibland är det lugnare med vardag.. :) Härligt med en familj som ställer upp för varandra! Kram kram

    SvaraRadera
  5. Jisses! Jag blev helt matt av läsningen! Nu är det tisdag! Har du lyckats vila upp dig efter helgens strapatser än...??!! =)
    Kram och godmorgon!

    SvaraRadera