tisdag, december 28, 2010

Att allt kan botas med ......

...... shopping är väl nästan sant. Fast bara nästan. För att inte eventuella nytillkomna läsare ska sätta i halsen och tro att jag bara är en ytlig jävel kan sägas att: Nej. Det är jag inte. Bara. Ytlig alltså.
Däremot händer det sig att när jag väl slår till med shopping så slår jag på stort och blir således en lössläppt Spara emellanåt. Idag till exempel.
När jag grinat i tre timmar på förmiddagen hällde Älsklingen in mig i Stora Bilen och vi åkte till Stora Systers jobb där mamman fick tre muggar starkt kaffe innanför västen. (grinandet kom sig av en enorm trötthet och värk efter det idoga inredningsarbetet igår, "bara" ett symtom på mitt varande men nog så jäkla skittråkigt. Man vill ju vara frisk liksom).
Där på fiket lossnade det ordentligt kan man säga och när Älsklingen förkunnade att han minsann behövde en TV i nya lyan, var jag inte sen att hänga på till TV-rea-affären. Man vill ju vara med och tycka lite granna och så. Det slutade med en TV till honom och en ny skrivare/scanner till mig. En trådlös variant. Med touchkontroll. En svart. Tjoho vad jag inte hade planerat det inköpet. Men jag grinade inte på flera timmar, det gjorde jag inte. Så ibland hjälper faktiskt shopping och lättar på humöret.
Nu sitter jag i soffan och tittar på den nya skrivaren. Trådlös förvisso men installeras måste den ju likväl. Vilken dag som helst så!

4 kommentarer:

  1. Vilken bra Älskling du har :)
    Min skrivare har vilat i ett halvår nu...sen vi flyttade. Den var ju liksom installerad innan, men nu är inte ens stationära datorn inkopplad. JAG kan ju inte så när händer det? Blir när jag letat upp div. sladdar innan Sonen kommer. Då gör han det, om han är på rätt humör :)
    Men bevisligen klarar jag mig rätt bra utan...

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha, vilken dag som helst! :-))

    SvaraRadera
  3. Lite shopping kan ju vara fantastiskt bra för humöret och måendet. Resultatet av min senaste stadsrunda blev en liten fin låda innehållandes en alldeles ny mobil, och gud så inte-förkyld jag kände mig helt plötsligt. ;-)

    Kram!

    Ann-Sofie

    SvaraRadera
  4. Skönt att shoppingen hjälpte till att stoppa tårkanalerna. De där kanalerna kan vara lite oberäkneliga ibland.. I know!! :o(

    Det är ju det som är det trista med alla apparater nuförtiden. Det ska installeras och grejas massor innan den ens går att starta.. I hate that!! Vi slog till och köpte en "Apparaternas Kinderägg". Scanner, negativscanner och fotoskrivare med labkvalitet. Tre önskningar i en liksom!!! Jag älskar den.. efter att den blivit installerad av maken! ;o)

    SvaraRadera