måndag, december 20, 2010

Härligt härligt!

SOM han sjöng, herr Skifs i fredags kväll! En makalös konsert med bra musik och mycket skratt. En toppenkväll! Mellan varven tänkte jag på att "han är på jobbet"! Kul jobb när alla i Globen ställer sig upp och vrålsjunger med i Michelangelo! Lite uppskattning på jobbet är ju aldrig fel........
Sen är det ju det där med minnet. Det är som sagt inte klokt vad mycket man har på lager. Nästan alla Skifs-låtar t ex som helt plötsligt bara dammar fram ur minnesbanken och låter sig sjungas, nynnas, klappas och vrålas fram. Tjoho vad jag kom ihåg mycket efter den minnestrippen. Om tonåren och så....... som Björn liksom delade med mig. Fast det har han ju ingen som helst aning om.

Jag blir alltid glad av musik. Fast nu ljuger jag. Det händer ju att jag börjar gråta också så jag ändrar mig till att jag blir berörd av musik. All sorts. KAN hända att jag får spunk-känning när ungarna drar på sina älsklingslåtar på full volym men även den lilla känningen går väl under epitetet berörd?
Berörd blir jag också när jag nu konstaterar att efter helgen är granen klädd, lussebullar och pepparkakor bakade, julpysslet framställt och jag har nästan bara tittat på.

Nu ska jag titta på Björn Skifs igen och kan ju inte låta bli att bjuda er på en goding:

7 kommentarer:

  1. Ja visst är han fin. Och du hade det alltså precis så bra som jag hoppades. Det är du värd!

    SvaraRadera
  2. Han är härlig, en av mina absoluta favoriter! Jag är så sur att jag missat honom alla gånger...

    SvaraRadera
  3. Den hemska tvillingen: Jättefin! Och tack! Nu blev jag berörd! Kram!

    Fru Venus: Han kommer igen! Det tror jag stenhårt på!

    SvaraRadera
  4. Hahaaaa WOW vilken låt:D
    Det här kan man kalla "lyckopiller"!!!
    Jag älskar akustisk gitarr...

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag jobbade på ett ställe som heter Klöva Hallar 1977 och då var Björn där. Jag svävade på moln när vi hade hälsat och han pussade min hand. Haha vilket minne kul och plocka fram...

    SvaraRadera
  6. Han är stans goding alltså! När kommer han hit tro...?

    SvaraRadera
  7. Jag gillar verkligen Björn också! Och du, jag har verkligen en stark jullängtan nu! Det kommer att bli den bästa julen ever. KRAM!!!

    SvaraRadera