måndag, december 06, 2010

När man kör.....

... så det ryker, ja, överallt utom på bloggen då, kan man uträtta ett och annat. Byta lite felhandlade ting, hänga upp en upphittad adventstjärna, planera inför den här JULEN som ju kommer oavsett, eller varför inte oroa sig för hajattackerna där i Röda Havet eftersom Stora Systern ska ut och åka igen. Aldrig är väl ett mamma-hjärta lugnt?! Förmaningar, förmaningar och åter förmaningar och ett och annat "ha nu så himla roligt"-prat kryddar middagspratet i radhuset.
Klart ungen ska åka! Ändå! Det finns pool på området så där tycker mamman att hon ska vara.
Sen konstaterar vi att det INTE har snöat idag, att termometern på altanen visar +1 grad och att det är alldeles fel. Eller fel och fel. På altangolvet, under 50 cm snö, DÄR är det +1 grad. Om nu någon behöver veta det. Vilken dag som helst ska jag gräva fram den och vi ska ha samma köldchock som alla andra!

7 kommentarer:

  1. Tvinga ur henne ett löfte om att bara simma i poolen!!

    SvaraRadera
  2. Idag har temperaturen stigit från minus 15 till minus 5 och jag gläder mig därvid. Pelletsförbrukningen är inte lika kraftig nu.

    SvaraRadera
  3. Hrm...ja poolen får det nog bli! Lite töigt här idag också, så det blir nog ännu roligare än vanligt att ge sig ut på vägarna i morgon bitti...

    SvaraRadera
  4. Fru Venus: OM jag ska!

    Per-Anders: -5 är en skön vintertemperatur!

    SvaraRadera
  5. jag tycker i alla fall att det är härligt att du är här igen. Det blir varmare i bloggosfären också då! KRAM!

    SvaraRadera
  6. Spader Madame: Tack! Varmt är bra! Kram!

    SvaraRadera