tisdag, december 14, 2010

Över hela världen!

Ibland är det kul att kolla besöksstatistiken. Var finns läsarna? Och varför i alla tider jag har en läsare från Egypten? Fast sen kommer jag ju på att det är där Stora Syster befinner sig med Pojkvännen och hon vill väl kolla att jag sköter mig här på bloggen. Att jag skulle sköta mig i allra levandes livet har hon gett upp. Allt jag säger och gör i offentliga sammanhang är pinsamt. Men, som den luttrade mamma jag är, vet jag att det bara är ett spel. Hon är HELT tillfreds med att jag gör stora vågen på fotbollsmatcher, säger till om kaffet är kallt, välter saker i trånga affärer, har baskern på inomhus, glömmer vart jag ska, när och hur, frågar om saker och ting med hög och tydlig röst, frågar överhuvudtaget väldigt mycket och så vidare.
Värst pinsamt är det väl att jag undrat på Facebook om internet räcker ända till Egypten? Nu vet jag att det gör det! Simma lugnt, unge! I poolen!

7 kommentarer:

  1. Ja måtte hon hålla sig i poolen!

    SvaraRadera
  2. Anna: Exakt där ska hon hålla sig! Om jag får bestämma.....

    SvaraRadera
  3. Hon behöver inte hålla sig på mattan i alla fall, alltid något!

    SvaraRadera
  4. Jag är inte så pinsam för Äldste sonen, mest för den yngre just nu. Internet i Egypten är bra!

    SvaraRadera
  5. Maj Korner: Alltid något! ;)

    Spader Madame: Internet i Egypten är great!

    SvaraRadera
  6. Tänk sådan tur att hon kan hålla lite koll på dig, trots att hon är så långt bort!! ;o)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Det mamma inte ser det lider hon inte av!
    Statistiken är kul att läsa men lite ologisk ibland. Jag är inte helt övertygad om att den visar helt rätt. Tittar jag på veckans statstik kan jag ha en besökare från Colombia, men tittar jag på hela tiden finns den inte med.

    SvaraRadera