torsdag, december 16, 2010

Fattat!

Efter fadäsen med Lilla Systers julklapp kom jag av mig lite. Behöver de något överhuvudtaget? Egentligen? Förutom en glad och pigg mamma? Vilket just idag verkar VÄLDIGT långt borta.
Det är åtminstone inte skitkallt ute vilket gör att det idag är hela 18.7 grader inomhus. Jippi. Den nya fjärrvärmemojängen verkar som köpt Lurendrejerilandet för inte gör den så att det blir varmt i våra hus i alla fall. 15 samtal, ett par brev senare till styrelsen som har hand om hela klabbet är det fortfarande lika lite åtgärdat. Funderar på att börja elda med ved i stället. Kan bli intressant eftersom jag inte har någon öppen spis men det skulle säkert hända något i alla fall. Ibland blir jag bara trött på allt, att det ska vara krångligt och besvärligt.
Men man lär sig av allt sägs det ju.
Ok.
Att man fryser när det är skitkallt vet jag redan!

8 kommentarer:

  1. Raraste du, klart att man inte kan frysa inne. Skitdåligt! Har föreningen betalat för arbetet? Skickar en värmande stor kram!

    SvaraRadera
  2. Nä, frysa inne är pest. Jag är helt stelfrusen efter jobbet, där var så kallt så jag nästan skakade. Tar nog hela dagen att få upp värmen...
    Du får tända många ljus, det värmer bra!

    SvaraRadera
  3. Spader Madame: JA! MÅNGA pengar :(

    Ezter: Ljus är ordet!

    SvaraRadera
  4. Men har dom inte ordnat det där ännu?! Du får väl hota med att gå till tidningen, det brukar hjälpa ibland. Det borde vara lag på att det ska finnas en kamin eller annan typ av värmekälla som man kan ta till om det blir strömavbrott mitt i smällkalla vintern.

    SvaraRadera
  5. Fy fan ja, vi hade 15,1 grader i köket i morse :-( På kvällarna kör vi 25 värmeljus, tack gode gud för IKEA! Kvällskram!

    SvaraRadera
  6. Cici: Nä, inte ordnat ännu. Lite trögt kan man säga. Beror väl på kylan??!! Mmmmm... tidningstankarna finns!

    Fru Venus: 15! Brrr..... JA! Prisa IKEA! ;)

    SvaraRadera
  7. Här kan vi i alla fall glädjas åt en öppenspis i vardagsrummet. Den är bra att ha när det är kallt ute (och inne).

    SvaraRadera
  8. Per-Anders: Öppen spis är great! Hade det i en villa en gång. Mysfaktor OCH värmehjälp!

    SvaraRadera