onsdag, december 18, 2019

18. Måndagen som gick

Dag 18 i Den där om Jenny decemberkalender

Måndagar kan vara rätt ok tycker jag fast den här hösten har de sugit. Som de flesta dagarna. Alltså, jag har bra dagar, jag har det bra men jag mår inget vidare.Det är som två spår i själen. Det ena, trötta spåret, är ju just trött JÄMT. Det andra, är där jag övervinner tröttheten och gör det jag förväntas göra. När det går. Den här hösten har tåget gått på spår ett för det mesta.
Även i måndags.
Segade mig upp, satt i julstjärnans sken och drack kaffe alldeles för mig själv. Katten låg i soffan och plirade yrvaket på mig. Jag tror att även hon har ett trötthetssyndrom, eller så är hon ”bara” gammal. 
Jobbade mina fyra timmar. Åt lunch ur medhavd låda och åkte till badhuset. Simmade mina 1200 meter bland en miljard skolungdomar som hade sitt årliga julbad. Jo, jag frågade vad så många gjorde där ....
På eftermiddagen åkte Hjärtat och jag för att storhandla inför julen. Ett äventyr i sig. Jag skriver lista och följer den slaviskt i affären. Han frilansar bland allt han ser och kommer på ”bra att ha hemma” och ”vad gott”-saker redan i de första hyllorna. Jag VET att folk gör så. Men för en annan, Moi, är det att göra något man inte bestämt i förväg och så blir det skav i hjärnan. Jag säger dock inget. Vi handlar inte tillsammans så ofta heller just för detta. Men till jul ska alla kids komma hem, inalles sju med respektive och då är det ju trevligt att ha något att bjuda på. Jag kämpade på i affären. Väl hemma stuvades det in i skrymslen och vrår, kylskåpet gick att stänga och Hjärtat åkte till sin pingisträning. Han kan inte spela själv men hjälper till två kvällar i veckan. 
Då infann sig måndagsfriden. Han för ju inte så mycket väsen av sig i o f sig men jag gillar att vara själv ibland. Drack te, tittade på sista avsnittet av ”Vår tid är nu” och låg i soffan med katten på magen. Så var den dagen över.



Morgonvyn. 

2 kommentarer:

  1. Själv hade jag varit själaglad om Maken någon gång lagt nåt annat än det uppskrivna i korgen!
    Hoppas ni får en alldeles underbar jul🎅🏻🤶🏻

    SvaraRadera
  2. Jag läste liknande artikel på en blogg, jag läste en koment från en dam från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hennes ex återvänder tillbaka till henne efter två års skilsmässa, hon vittnade om att Dr.Oduduwa hjälpte henne med kärlek delaktivering för att föra tillbaka ex kärlek. hon lämnade efter kontaktadressen för att kommunicera med Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Jag skickar också ett meddelande till e-postmeddelandet för att be Dr.Oduduwa att hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlekspartner, jag förklarar alla mina äktenskapsproblem till honom och Dr.oduduwa lovade mig att återvända min ex make inom 3 dagar och 3 natten efter älskar stavning bön aktivering. Jag försöker, jag tillhandahöll alla kärleksförtryckningsartiklar och material som krävs av mig. Två dagar efter ringde min man Aslund till mig på telefon med okänt nummer, han ber om ursäkt och fixar ett datum för att se mig, verkligen vi ser varandra ofta gånger under samma vecka aktiverades kärleksförtryckningar för min räkning, det fungerar till mitt bästa. Jag är glad idag att vi lever lyckligt tillsammans som en lycklig familj. jag är fantastisk. tack vare den här stora mannen Dr.Oduduwa.
    Jag rekommenderar verkligen dessa tjänster till alla som vill få tillbaka ex kärlekspartner och kärlek stava för att hitta ny sann kärlek inom en vecka. också magiska stava Talisman ring för att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden, återställa trasiga äktenskap. etc.

    SvaraRadera