söndag, december 29, 2019

30. Mitt allra första blogginlägg

Mitt första blogginlägg skrev jag i oktober 2007. Jag var hemma och sjukskriven sedan september 2006 för trötthetssyndrom, utmattning och depression. En utmanande kombo av diagnoser. Så här långt hade jag läst andra bloggar men aldrig kommenterat eller skrivit något själv.
Hade heller ingen tanke bakom bloggen, jag bara skrev det som föll mig in. Så småningom handlade det mer och mer om kampen för Store Bror och hans ganska knaggliga skolgång och allt som hör till barn med neuropsykiatriska diagnoser och psykisk ohälsa i allmänhet eftersom jag själv är mitt i det. 
Jag hade lätt för att skriva tyckte jag själv fram till 2011-2012 när tillvaron vändes upp och ner p g a separation. Sen har det känts trögare att få fatt i orden, jag har dem i huvudet men de kommer inte lika lätt.

2007. Det är en hel massa dagar sedan dess. Jag har fått många blogg-vänner och några har jag träffat IRL vilket är väldigt roligt. Skrivandet har stundtals hållit mig uppe i en ganska kaotisk tillvaro och jag kommer skriva så länge jag orkar. 

Här är mitt första blogg-inlägg:

Dag 30 i 
Den där om Jenny, decemberkalender

2 kommentarer:

  1. Jag minns när yngsta sa du hade fb. Sen såg jag att du hade en blogg. Jag blev så glad, hade saknat dig där på smultronstället 😍

    SvaraRadera
  2. Så mycket du i det inlägget. Du skriver fortfarande på samma sätt. Jag gillar det.

    SvaraRadera