onsdag, december 04, 2019

Rörigt

Eftersom det sällan går som det ska fick jag ju själv ringa vårdcentralen i morse för att efterhöra vart den utlovade telefontider med min läkare tagit vägen.
Den hade inte tagit vägen någonstans för den fanns inte.
Se där. 
”Du ska ringa din rehab-koordinator, inte hit till rådgivningen” sa sköterskan i luren.
”Har inte läkaren sagt det”?
Nä. Han har ju inte gjort det.
”Nähä men så får du göra”. Klick.
?????
Ok. Så då gjorde jag det. Rehab-koordinator hallå. Hon ringde upp tre timmar senare och undrade varför jag ringt till henne??? (Dit skulle läkaren inte hänvisat mig och det hade han ju inte heller, det var ju rådgivningen).
För att jag gör som folk säger ???? 
Så koordinatorn bokade in mig på en telefontid till läkaren på fredag för eventuell fortsatt sjukskrivning 50 % . Det blir alltså som läkaren och jag kom överens om förra torsdagen ..... till slut. 
Slöseri med tid och resurser om någon frågar mig, den där lilla loopen via koordinatorn, men det får jag lägga på hyllan ”orkar inte hetsa upp mig”. 


2 kommentarer:

  1. Man blir trött bara av att tänka på så dålig organisation!
    Dålig organisation kan jag inte klaga på. Vattnet stängdes innan sju, så jag missade hårtvätt. Sen körde jag till jobbet halv 8, vet inte när grävaren kom. Men jag kom hem strax efter elva, då hade de grävt upp allt. VVSaren kom, kopplade in, kommungubben kollade och så fyllde grävaren igen. Strax efter tre körde de härifrån. Så det flöt verkligen på bra!
    Hoppas det blir ett bra beslut på fredag! ❤️

    SvaraRadera
  2. När den ena inte vet vad den andra gör, då blir man trött. Och trött är det sista du behöver. Kram.

    SvaraRadera