torsdag, oktober 26, 2023

Omväxling förnöjer och så ett bad på det

Idag har jag textat filmer som ska visas på vårt intranät vilket var en mycket rolig syssla. Texterna genereras men ibland, ganska ofta, fattar systemet fel och det kan bli hur tokigt som helst och behöver rättas till. Så, ny syssla för dagen och ganska många skratt. Nytta med nöje helt enkelt.
Dagen började dock inte så bra. Vaknade med migränkänning och fick ta medicin. Satt sedan upp i sängen och slumrade till sju när klockan ringde, tog lite sovmorgon eftersom jag skulle jobba hemifrån. Åt frukost, drog på mig sköna byxor, fin tröja, fixade fejset och började dagen. Hade ett möte vid nio och en del att förbereda inför det. Tände ljus och kokade te. Sen gick allt käpprätt åt skogen. Internet funkade inte, en större störning som påverkade halva stan. Så den lugna morgonen blev plötsligt stressig och huvudvärken började mola igen och jag hann inte göra matlåda.
Mot jobbet med språng istället. En får väl trösta sig med att det blev fler steg på stegräknaren, att jag träffade trevliga gamla kollegor i matsalen när jag handlade lunch och stötte ihop med en annan gammal kollega i kulverten på väg tillbaka till kontoret.
Efter jobbet åkta jag till badhuset och vattengympade med sonen, sedan skjutsade jag hem honom och passade på att titta in i det nya radhuset där de unga tu nu börjar komma i ordning. Jag får nypa mig i armen ibland för att fatta att han nu är på en sån bra plats i livet. Tacksam för det.

Jag är också innerligt tacksam över Hjärtat som i detta nu riggat gårdsplanen med bygglampor i kolmörkret och byter däck på min bil i strålkastarnas sken. Så kan jag tuffa säkert till simningen i morgon bitti.

1 kommentar:

  1. Så härligt att läsa om sonen 🥰det värmer att läsa vilken bra plats han är på nu. Lillkillen. Ja, jag vet att han är vuxen, men jag tänker ju på honom som liten.
    Så snällt av Hjärtat att fixa med dina däck. Skönt i morgon bitti om det skulle vara vinterväglag. Det är rätt kyligt även här nere.
    God kväll! Eval8

    SvaraRadera