söndag, oktober 01, 2023

September kom och gick

September försvann i ett nafs. Min bästa månad, inte bara för att jag fyller år utan för lugnet. Allt stillar sig och det gillar jag.
Jag har badat mycket både i sjö och hav. En helg hos Bästa Väninnan på västkusten gjorde susen för måendet. Man ångrar aldrig ett bad eller en långpromenad med lånehund i hällregn. De nya gummistövlarna och regnstället höll måttet.
Kören har dragit igång likaså vattengympan. 
Förra veckan var jag superstressad och packade badväskan i sista momangen. Knökade ned vad jag trodde var en svart baddräkt och for iväg. I badhusets duschrum upptäckte jag att det inte var baddräkten utan min träningsbyxor jag fått med mig. Jahaja. Stress. Ingen bra grej. Klädde på mig igen, gick ut till receptionen där det finns en shop, slet åt mig en baddräkt, provade på toan på tio sekunder och japp. Den passade. Av med den, på med kläderna igen, betalade och så ombyte och dusch innan jag plumsade ned i bassängen. Sonen, som rehabtränar på vattengympan såg undrande på mig men blev inte så förvånad när jag berättade.
Stress. Verkligen ingen bra grej.
Denna helg har vi haft fint väder. Igår plockade jag hallon på ett självplock, tre kilo goda, stora hallon  och jag började höstfixa i uterummet. Alla pelargoner fick flytta in och nu känns det som sommar där inne.
Dagen idag blir det barnbarnsmys, gräsklippning och ett bad. Lite rehabträning, min högerhöft spökar igen och jag har svårt att sova. Har fått övningar av min sjukgymnast och jag hoppas det ger sig snart.
Med september varmt om hjärtat säger jag till oktober:
Bring it on!








1 kommentar:

  1. Så fina bilder. Ja, September är inte mycket att klaga på. Många varma, sköna bad. Idag har vi rivit förtältet, brukar avsluta med ett bad då, men Maken verkar inte sugen och vännen H är ute på vift. Så vi får se om det blir. Annars får det bli i morgon.
    God söndag! Eval8

    SvaraRadera