lördag, oktober 21, 2023

På vift

I tisdags åkte jag till Stockholm för att nätverka med andra förändringsledare från olika regioner. Efter två bra men intensiva dagar var jag trött i huvudet och landade i Stora Systerns soffa och rörde mig inte ur fläcken. I torsdags jobbade på distans hemifrån henne innan jag kastade mig på båten in till stan. Vilken lyxig känsla att åka båt efter jobbet!
Jag mötte upp Stora Systern och en god vän som tog med oss på ett julevent på NK. Där minglade vi runt ett slag, drack bubbel och åt snittar, o-ade och a-ade åt stiligt julpynt, fina heminredningsprylar och över några kändisar innan vi gick och åt middag på annat ställe. Somnade sött sedan med en fin och mysig kväll som en go filt runt mig.
I fredags vinkade jag hejdå till dottern och tog bilen till Bästa Väninnan i Nacka. Vi gick på vattengympa och jag hann simma ett par längder. Skönt. Kroppen är verkligen inställd på fredagssim. Vila och lite shopping  vid Sickla köpcenter, sen var den dagen till ända.
Idag hämtade vi upp en god vän tillika min gamla lärare från folkhögskolan och körde ut till Tollare folkhögskola. Jag pluggade ju där 1983-85 och blev sedan kvar några år. Det var roligt att både se skolan och min lärare, vi fikade sedan på Grindstugan vid Tollare. När jag pluggade där fanns gamla Tollare pappersbruk kvar, vi strosade mycket på klipporna och det var som urskog runtomkring. Idag är det bostäder överallt, klamrandes på klipporna. Det var inte mycket som var sig likt. Vi fick en trevlig stund och resten av dagen är det soffhäng med tända ljus, te och stickning. Återhämtning. Det behövs även efter roligheter. 



Så här fint var det när jag väntade på båten.

6 kommentarer:

  1. Vad mysigt att få åka ut och minnas lite den fina tiden. Mycket kul hade vi. Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade vi verkligen 😊. Skolan såg så liten ut …. /C

      Radera
  2. Svar
    1. Ja, det är så skönt och jag njuter av att ha energi. Försöker hushålla men det är svårt när det varit tungt så länge. ❤️

      Radera
  3. Låter bra alltihop 😍Eval8

    SvaraRadera