måndag, november 16, 2009

När jag vill ligga....

.... kvar i sängen och låtsas att jag är kvar på landet gör Älskade Sambon allt för att jag komma upp. Lite ombytta roller, i lördags morse var det precis tvärtom....
Men det är klart han får som han vill! Alltid. Med lite extra sovmorgon bredvid lite ledsen fästmö, nybryggt kaffe och tidningen vid sängkanten och så några extra pussar och kramar åker han iväg till Stora Staden och övernattningslyan. Kvar står jag med näsduk och viftar "hejdå, vi ses på fredag"....
Ikväll kommer ungarna och vi ska ha bästa veckan! Mamman har gjort schema över veckans aktiviteter, skjutsar hit och dit är planerade, matlista finns, yoga-timmen är inbokad, målarkursen är ett stående inslag, tvättstugan bokad, bilen blir hemskjutsad på tisdag från verkstaden så.....
... den här veckan kommer att gå fort och snart får vi sjunga "...nu är det fredagsmys...." igen!
Om jag saknar min älskling??? Jaaaaaaaa. Det gör jag. Redan.

4 kommentarer:

  1. Jo, förstår, man måste fylla tiden med meningsfullt och meningslöst... Förresten vill Spader alltid ligga... PUSS!

    SvaraRadera
  2. Spader Madame: Ja, du vet ju! Tiden ska verkligen fyllas. Idag har jag målat ett bord ... eehh ... svart! Puss tebaka!

    SvaraRadera
  3. Tiden går ju rätt fort ändå... Lite jobbigt är det förstås när det är måndag morgon och man febrilt letar i sinnet efter något positivt att hänga upp dagen på, och inte hittar något... I morse ville jag bara gråta. Elände.
    Men nu känns det bättre - snart är måndagen slut och snart är det fredag igen! Jippie!

    SvaraRadera
  4. Cina- det är trevligt att läsa din blogg 2 veckor bakåt. För mig är det vissa bloggar som jag känner särskilt för - en av dem är din.
    Vilka härliga julbekännelser du kommer med.
    När du skriver om vardaglivet och hur jobbigt det kan vara - ja, då tycker jag synd om dig. Men så i nästa inlägg kommer humorn fram och jag blir glad för din skull, också har du älsklingen som förgyller upp tillvaron.
    Kärleken skall man vara rädd om. Visst är det tråkigt att inte få vara tillsammans alltid, men att längta är också underbart.
    Hoppas veckan går fort hos dig, och du verkar inte sysslolös - du ska se det är snart fredag.
    Sköt om dig. Föresten vilka fina ungar du har - det är nästan så att jag skulle vilja vrida klockan tillbaka - mina är vuxna.
    Nu säger jag god natt och gomorron till dig.
    Kram Viola

    SvaraRadera