lördag, januari 16, 2010

Äntligen helg!

Fredagskvällen tillbringade vi i stora soffan framför tv.n. Ja, det var ju Let´s Dance. Jag åg inte första avsnittet så det var lite spännande att se "spektaklet" igen. Framförallt var det skönt att rensa skallen, kunna skingra tankarna en stund med familjen efter en synnerligen jobbig vecka, rent känslomässigt.
Jag gillar Gudrun Schyman. Hon är för mig en människa med stort hjärta, som ger sig hän åt allt hon gör och törs bjuda på sig själv. Hon är mänsklig, helt enkelt. Och dansar bra! Det ska bli spännande att se hur länge hon dansar vidare.
Allt har sitt pris och i morse vaknade jag med migrän. Det var lika väntat som att efter "A" kommer "B". Jag tål inte stress och press. Thats it! Nu är det lite bättre och jag ska masa mig ut på en promenad. Det är inte så kallt idag men väldigt, väldigt fint.
Älskade Sambon är ute och fixar ärenden, de där som jag skulle gjort men inte orkat med. Bl a hämtar han tavlor som jag lämnat in för inramning, så här sitter jag som en unge på julafton och väntar med spänning på att få se om det blev bra! En lördag mitt i januari rullar på, det är helg. Äntligen!

6 kommentarer:

  1. Vaknade också med migrän i morse men lyckades häva den med en redig dos treo. *nöjd*

    SvaraRadera
  2. Hoppas att fortsättning på dagen blir bra. Kram

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!

    Fy för migrän! Har aldrig råkat ut för det själv men kan tänka mig att det är hemskt.

    Kollade inte på "Let´s Dance", är mer för "På spåret". Gillar inte att dansa själv så jag identifierar mig nog mer med faktanördarna i det andra programmet. ;)

    Hoppas resten av din helg blir lugn och skön och att nästa vecka blir bättre än den som varit. Kan ju inte bli två skitveckor på raken!

    Stor kram!

    P.S Nu har jag återupptagit bloggandet!

    SvaraRadera
  4. Migrän är inget kul!
    Ha en skön lördag och hoppas att tavlorna blev till belåtenhet :)

    SvaraRadera
  5. Hej Cina! Vad kul att du tittar in. Läser om ditt bök med FK och AF, jag vet inte riktigt vad jag ska säga!!! Men jag tror att det är något j-la stort fel på Basstationen!!! Dvs de som bestämmer och donar och grejar om hur det ska vara. Sedan är det ju illa om inte handläggarna har förståelse och kan dämpa ner sig lite innan det blir alldels tokigt!! Läste också om Lillasyster och skolan, hoppas det ordnar sig snart!
    Inte kul med migränen och jag hoppas den släppt vid det här laget.
    Jag och foten har varit ute och svängt om idag och det går bra. Ska träna mer imorgon och så blir det fortsatt arbetsträning på måndag!
    Kram Christina

    SvaraRadera
  6. Jo, helger är underbara. Särskilt fredagkvällarna. För mig är det nästan en ritual att komma hem från jobbet, äta en god middag med familjen och sedan tända en brasa i öppna spisen. Jag kan sitta flera timmar och stirra in i elden.

    SvaraRadera