tisdag, januari 29, 2019

En kursplan som höll

Planen med att ta egen bil till kursen var en bra plan även om det var halt som bara den och tog lång tid att åka. Men det var jag förberedd på så jag var ute i så god tid att jag checkade in först av alla kursdeltagare. ??? Vad händer? Jag har verkligen sprängt min box. Nä. Att glida in sist, iaktta och sen smyga in är mer min melodi. 
Alla blurrade ansikten är nu kända ansikten och det har varit en bra dag. Teori blandat med gruppövningar och hej och hå vad jag har kämpat på. Nya konstellationer hela tiden och så ska det presteras. När dagen var slut frågade två deltagare om jag ville gå med på promenad och det ville jag. Två varv runt anläggningen i pulsande snö var trevligt. Nu en stunds vila innan kvällsaktivitet och middag. Ett annat dilemma: blusen jag tänkt byta om till hänger kvar hemma, packade inte ned den igår kväll för att undvika att den blev skrynklig. Helt slät lär den hänga kvar i morgon när jag kommer hem. Typiskt. Och necessären. Och medicinen. Också kvar hemma. Så nu ska jag piffa utan blus. Ett annat linne? Med sjal? Koftan är densamma. Tandborste och tandkräm fanns i receptionen. Och när kan man gå ifrån middagen utan att verka tråkig??? Är ju så trött. 
Vi har i alla fall enkelrum och GISSA om jag är glad för det. Här brer jag ut mig, nåja, med hälften av packningen kvar hemma är det inte så mycket att bre ut. Over and out. 

3 kommentarer:

  1. Ja, jag är med som tur är. Och så blev det med den förberedelsen av packning. Hjälpte inte ett dugg! 😄

    SvaraRadera