torsdag, januari 31, 2019

Vardag

-10 grader, bil som inte vill starta, dörrar som fryst liksom matlådan jag glömde i bilen igår, katten har kräkts och känslan är: är det verkligen inte fredag idag????
Nej, det är det inte. Just go on. Ok’rå.
Ett annat dilemma. Sommarsemestern. Åka mc eller inte? Väger för och emot. Hjärtats dåliga leder väger emot. ”Det är ju så roligt” väger för. Man kanske ska lägga av när man är på topp??? Suck. När man faller för åldersstrecket. Eller i alla fall känner av det där sträcket, när andra färdsätt definitivt skulle vara bekvämare. Gaaah. Fortsättning följer. Först klara av denna kalla torsdag.

2 kommentarer:

  1. Kanske kortare mc-turer och annat färdsätt på långsemestern? En tur till Smultronstället hade jag tyckt var roligt om ni fick till :)
    Inte fredag, men väl torsdag. En torsdag med dunkande huvudvärk, långtur med Yngsta till skolan, ha B6 medan hon är där. För länge att vara hemma med honom, han ammas ju fortfarande lite ibland. Enkel resa 1½ timme, skola 2 timmar sen hemresa. Blir stressigt för henne, så mer avslappnat om vi åker med. Än om jag inte vet vad vi ska hitta på... I morgon är det fredag!

    SvaraRadera
  2. Jag vet känslan - mc eller inte. <3

    SvaraRadera