torsdag, januari 24, 2019

Lite stress i tillvaron ....

När man kliver upp 05.30 dödens trött för att skjutsa son till jobbet och det sen inte blir något skjutsande p g a anledning och jag blir stressad just därför. När jag sen dricker tre koppar kaffe på raken i ren nervositet över allt och vimsar omkring, kanske för att det tar emot att få till jobbet just nu p g a andra anledningar så är min stressnivå redan på rött 06.30. Hej torsdag liksom och det är bara mörkt fast jag inte plockat undan julbelysningen ute och så svinkallt på det. Och glashalt. Hur lång är den här januari egentligen?
Allt känns faktiskt lite hopplöst tills jag kommer på att jag ska på massage idag. Bindvävsmassage. Vilket gör gott men gör så satans ont. Tror inte att jag klarar det just nu. 
”Det är så bra att rensa kroppen”.
Yes. It is. Jag vet annat som är bra också. Ett lugnt liv. Ett lugnt jobb. Att umgås med glada, harmoniska människor. Att inte känna press, stress och låta bli att dricka så in i bängen mycket kaffe. Sova och vakna utvilad är en annan grej jag hört talas om. ”Fly mig en kudde och jag sover”. Det var tider det. Innan klimakteriet. Innan lajvet blev för påträngande, med andra ord, vansinnigt länge sen. 
Så det är ”bara” att samla ihop mig, djupandas och skalla denna torsdag. Over and out.

2 kommentarer: