måndag, januari 07, 2019

Veckan har startat

Jobbat, simmat, ätit gröt och äggmacka. Dagen är klar. Får man gå och lägga sig före 19:00? Den här tanten är väldigt, väldigt trött. 
Hela dagen har jag jobbat stenhårt på att ta det lugnt, andas, göra en sak i taget bland miljoners, inte bli upprörd, bara vara laid back och sköta mitt.
Oroar mig för sonen som skulle börja jobba idag efter lång sjukskrivning men som vaknade av magsjuka mitt i natten. Sånt rår man ju inte för men mina gamla takter sitter och jag börjar oroa mig. Direkt. Utmattande.
Bestämmer att man får lägga sig hur tidigt man vill så .... over and out. 

2 kommentarer:

  1. Man får verkligen lägga sig hur tidigt som helst. Jag har också nedräkning, tills jag kan lägga mig. Iofs vill jag inte heller lägga mig för tidigt, men enbart för att jag kommer att vakna alldeles för tidigt i såna fall.

    Och jag känner igen den där känslan du har för att han fick magsjuka precis just nu. Jag skulle veva igång på samma sätt. Det är verkligen svinjobbigt. Hur får man bort känslan, liksom? Eller så får man bara känna igen den, se att den är där och försöka tänka att den kommer att försvinna. Typ.

    SvaraRadera
  2. Så typiskt han blev magsjuk just nu😞
    Du får lägga dig hur tidigt du vill. Maken lägger sig 7 ibland. Är man uttröttad så är man!

    SvaraRadera