lördag, januari 26, 2019

Lördagshänget

Idag hade jag sett fram emot en sovmorgon. Känns som länge sen men vaknade 06.37 av att brandvarnaren började pipa för att batteriet började ta slut. Gah! Bara att kliva upp och byta batteri och blev ju klarvaken av det. Ungdomarna hade inte hört något men jag är verkligen ljudkänslig.
Låg och läste DN i en timme, också skönt innan jag gick upp. Frukost, hängde lite tvätt, kollade Nyhetsmorgon, skjutsade sonen till handbollsträning och då passade jag på att simma. Igen. Den där oron i kroppen lägger sig lite när jag tränat men idag orkade jag inte med något hårt styrkepass. Simning kändes bäst. 1000 meter och 30 minuter senare var jag klar, duschade snabbt för att hämta upp sonen igen och så swosh hem till radhuset. Mer tvätt att hänga och sen blev jag trött. Jag ”borde” åka till Coop och handla men känns som det räcker med aktiviteter för idag. 
Klappar mig på axeln efter en vecka med mycket jobb, stundtals kaosartat både där och här hemma, två cirkelpass och två sim-pass, alla är hela och rena och bilen (den ena) går bra. Jag är nöjd och lutar mig tillbaka i soffan. Älsklingsplatsen.

2 kommentarer: