tisdag, januari 08, 2019

När man nästan blir galen

Dagen idag har varit en strulig dag. Missade lunchträningen på grund av driftstörning och jag höll ihop informationsflödet. Inte läge att gå till gymet då. Sen följde en miljard möten och avstämningar av diverse ting innan jag kunde gå hem. Det snöregnar och vid ett övergångsställe blev jag översköljd av moddslask av en bil som körde alldeles för fort och inte stannade men hellre blöt än död. Så fort körde han. För jag förutsätter helt hejdlöst att det var en han. Se där ja! 
Hemma upptäckte jag att värmen i radhuset inte fungerar som den ska. Jag må lida av värmevallningar men det finns ju en nedre gräns för inomhustemperatur även för mig och resten av kvällen lär gå åt att råda bot på värmeproblemet.
Jag kan heller inte svara på kommentarer i min blogg via telefonen och fattar inte varför. Har synkat lösen och e-postkonto till förbannelse men nä. Driftstörning även här vill jag påstå. 
Men Lilla Systern är på hemväg från Ikea med paket till mig, hurra! Och jag orkar nog vara vaken till si så där nio-rycket. Hoppas jag!

1 kommentar:

  1. Hoppas du fick rätt på allt och sen en god natts sömn på det!

    SvaraRadera