onsdag, januari 30, 2019

Kursdag två avklarad

Så var kursdag två avklarad, tredje och sista dagen går av stapeln 14/2. Oceaner av tid!
Var det en bra kurs? Ja. Mycket. Bra kursledare, bra upplägg, teori varvat med grupparbeten. Trevliga deltagare, bra stämning. Ända tills en deltagare lackade ur för att ”exempelprojektet” enligt hen var ett skitprojekt och skulle aldrig gå att genomföra i verkligheten så hen befattade sig inte med uppgiften särskilt seriöst. Alls.
Så kan man också sprida negativa vibbar och dålig stämning vid ett grupparbete. Vad kan man lära sig av det då??? Att exempel är just exempel, att man behöver kunna se bortom detaljer och tänka helhet, att en del sätter sig på höga hästar i de mest oväntade sammanhang och att jag aldrig i livet skulle uppföra mig så. Inte i något sammanhang överhuvudtaget. Så. Hen är härmed åter försedd med ett ”blurrat” fejs. 
Sen konstaterade jag att dag två hade alla bytt till andra kläder. Ja. Förutom jag då som lämnade mesta delen av packningen hemma men underkläder och mitt prickiga nattlinne fick jag med mig. Nu var ju just ett prickigt nattlinne inte någon lämplig utstyrsel dagtid på en kurs så jag bytte alltså inte om. Varför lägger jag ens notis om sånt kan man ju undra. Energi-slöseri. 
Middagen igår var utsökt. Finns inget annat ord. Tre-rätters i slottsmiljö, vad kan gå fel? Nada och inget. Halv tio låg jag i min säng och sov till sju. Sovmorgon! Hotellfrukost!
Ikväll bjuder Hjärtat på middag så sista veckan i januari blev en lyxvecka! Hurra! Och jag är nästan projektledare. Hurra!


1 kommentar:

  1. Det kunde kanske muntrat upp tillställningen om du kom i ditt nattlinne? Tror inte någon reagerade på ditt icke-klädbyte!
    Gott med god sömn och god mat!
    Middag av Hjärtat, det låter heller inte fy skam!

    SvaraRadera