onsdag, december 01, 2021

Ett cykelprojekt är i mål

Så är cykelprojektet avslutat och jag har, sen 1 september, cyklat drygt två Vätternrundor. Mycket nöjd med det faktiskt förutom noll cykling denna vecka p g a av ramlat.
Har även varit på uppföljning idag, provtagning och cyklat på testcykel uppkopplad med diverse sladdar till olika mätmojänger. OCH ny sköterska. Den förra bara stressade mig genom att inte se till mig som person utan bara rabblade vad jag BORDE göra fast jag gjorde efter min förmåga. Nåväl. Denna sköterska var trevlig, kunnig och inkännande och mina värden har förbättrats mer än vad jag kunde tro. Förutom blodtrycket då. Men allt annat, syreupptagningsförmåga, muskelstyrka, vikt m m. Hur glad blev inte jag? Det blev sköterskan med och berömde mig, det värmde. Så det är ju bara att fortsätta på inslagen bana tänker jag. Nu fick jag kvitto på att det lönar sig och jag har inte ansträngt ihjäl mig utan hållit mig på en hyfsad nivå som passar mig. Det kan man väl kalla hållbart??? Om fyra månader ska jag testas igen. Det ska inte vara sämre, det har jag lovat mig själv.
Ikväll har jag googlat vinterdäck till cykeln men säg inget till min familj, de tycker jag är galen nog som det är …. 



Jag bakade mjuk pepparkaka i långpanna. Jag har inte smakat ännu fast det ser ut så. Hjärtat och sonen var hemma och vips var det luckor i plåten. De gav högt betyg, vilken tur!




2 kommentarer:

  1. Heja dig! Det är ju svinbra ju! Bara att ens GENOMFÖRA det är bra, sen är alla bra provsvar bara bonus.

    SvaraRadera
  2. Så himla bra jobbat! Grattis! Här går det inte att cykla. Kommer knappt ut genom dörren. Jag skottade en timme, han en och en halv. Nu har han varit ute en timme till. Undrar vad han gör? Blir snart orolig!

    SvaraRadera