måndag, december 20, 2021

Julvecka

Denna vecka jobbar jag halvdagar t o m onsdag. Sen är jag ledig till den 3/1 vilket ska bli fantastiskt skönt. Stora Systern kommer hem och planen är att jag ska träffa alla mina kids på julafton. Bästa julklappen! 

All snö är borta men det har blivit lite kallare och det tycker jag är skönt. Vintrigt. Tycker om vintern om det är som vinter. Vi var oroliga för fiskarna i dammen under förra köldknäppen men nu har vi räknat in dem, alla elva är kvar.

Det blev en julgran i uterummet till slut. Oklädd än så länge men den är på plats. I vardagsrummet tronar plastgranen och väntar just på Stora Systern, det är hennes uppdrag att klä den.
Det jular sig trots allt sakta men säkert. Hjärtat förärade mig med en Alladin-ask igår, absolut inte nödvändigt men just juligt tycker jag. 



Innegran på vänt.



Utegran, också på vänt.



Färdiga smågranar vid entrén.

1 kommentar:

  1. Ja, nästa måndag är julen över. Det går fort. Hoppas alla håller sig friska. Här hostar B6, Äldsts familj är i karantän då nya mannen testats positivt. Över jul, mammas födelsedag och kanske även över Sonens 40 års dag. Det är roligt nästan jämt 😏

    SvaraRadera