söndag, mars 13, 2022

Det är för oss solen går upp

Så har jag landat hemma efter en helg i Stockholm. En fin helg om än med en mycket sorglig inledning.

I fredags begravdes en älskad, saknad ung man och hela mitt dreamteam var med. Begravningen ägde rum i Adolf Fredriks kyrka. Det var många som kom för att ta farväl och allt är så ofantligt sorgligt men stunden blev ljus, fin och vacker.

Efter begravningen och minnesstunden tog jag mig till Elite Hotel Marina Tower för att möta upp Bästa Väninnan. Hon hade redan checkat in och jag drösslade in på rummet, kastade mig på sängen och grät ännu mer. Vi hade bokat middag på hotellet lite senare och det var skönt, bara att ta hissen ned till restaurangen.
Det blev en tidig kväll sedan, myste på rummet och jag tror vi somnade mitt i ett prat.
Lördagen var vikt för spa på dagen och konsert med Tommy Körberg på kvällen. Vi var fyra timmar i spaet, bäst var upplevelseduschen i Hamamet och att ligga på rygg på en  navelsten efter utförd skrubb- och tvättritual och titta upp i en stjärnhimmel. Vi avslutade med en simtur i poolen och låg sedan länge i varsin soffa vid poolen och läste, åt nötter, frukt och drack vatten. Väldigt trevligt. 

Vi tog en SL-båt in till stan, åt gott, gick förbi kyrkan och tittade på blommorna och ljusen som låg kvar sedan fredagen innan vi gick till Dansens hus där föreställningen gavs. Vilken show sen! Grand final. Att Tommy K är 73 år märktes inte igår, det är fortfarande tryck i den rösten och ja, jag är helt tagen. Som vanligt.

Idag åt vi tidig frukost, njöt av utsikten från rummet, vilade och sov en stund innan vi checkade ut och åkte hem.

Jag är trött, tagen, både ledsen och glad, om vartannat. En mycket omtumlande helg.



”Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig densamma mer”.

Alf Henrikson



Utsikt från hotellrummet.






1 kommentar:

  1. Fast det var en sorglig inledning på din helg, så låter den ändå både avkopplande och fin. Det hörs ju konstigt, men jag tror att du vet hur jag menar. Kram!

    SvaraRadera