måndag, mars 21, 2022

Jobb igen

Idag har jag återgått till jobbet 25 % men jobbar hemifrån. Har ingen lukt eller smak och är väldigt, väldigt trött. Onaturligt trött. Skrällhostar och när jag mötte min spegelbild i morse höll jag på att börja gråta. Jag känner mig som hundra år och ser ut som 153. Typ. 
Vet inte i vilken ände jag ska börja för att komma tillbaka i någon slags form, känns som att det spelar ingen roll åt vilket håll jag vänder mig, jag får en snyting likväl. Tjoho. Men en solskenspromenad ska jag väl klämma ur mig.
 
För övrigt var jag stensäker på att mitt pass räcker till 2023. Not. Det går ut om en månad och noll passtider inom rimlig tid att boka. Nu har jag inte tänkt att åka i morgon men en plan har börjat formats om augusti, september. Nåväl. Det finns ju provisoriska. Men men. Tänker att jag kollar bokningstider då och då, har en tur så dyker det upp något tidigare. 


3 kommentarer:

  1. Det finns kanske i någon annan ort, inte allt för långt bort? Yngsta ska åka till stan där dina barns farmor bor och fixa pojkarnas. Nu i veckan tror jag.
    Det gäller att kolla, kan nog dyka upp återbudstider då och då.
    Beträffande utseendet, välkommen i klubben 😬

    SvaraRadera
  2. Det tidigaste jag hittade var 8 juni i Haparanda! Inte nästgårds precis … 😊 men jag håller utkik. Läste att nya handläggare håller på att utbildas så det blir väl bättre så småningom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä😖det var väl långt! Håller tummarna!

      Radera