torsdag, mars 03, 2022

När man inte är sig själv

Det syns inte utanpå, det här kaoset som pågår inuti. Märker att jag drar mig undan folk, orkar inte med petitesser, oviktiga saker och flyger själv i luften över saker jag normalt inte hakar upp mig på. Gränslös är känslan för dagen.
En dag som för övrigt började 03.55 då jag vaknade p g a ….. huvudvärk. Preppade mig med medicin och försökte sen somna om sittande i sängen uppallad med kuddar.. Slumrade av och till till 08.00, klev upp, drack kaffe och började jobba 08.30. Jobbade hemifrån idag och hade en timmas möte med kollega. En som känner mig utan och innan och timmen gick faktiskt riktigt bra, skönt att känna så.
Solen skiner även idag och det är redan 15 grader varmt i uterummet, mycket ljust och pelargonerna växer så det knakar. Har inte planterat ett endaste frö ännu, inte likt mig. Men ingenting är sig likt och jag behöver orientera mig i det nya. 
Har paxat minsta barnbarnet för en middagslur, det är en ynnest att kunna göra det.
När en är nere ska man ju göra roliga saker. Även om man inte riktigt känner det så, hej och hå, bara att göra. Jag vet att rätt som det är svirrar det till och känns på riktigt. 

1 kommentar: