tisdag, september 13, 2022

Hemma igen

I söndags packade vi ihop lägenheten och tog tidiga planet hem till Sverige. Barnbarnen var jätteduktiga, de väcktes 04.30, klädde på sig och rakt ner till taxin. Inte ett pip, de bar sina väskor och höll reda på gosedjuren. Minstabarnbarnet drack välling och tittade storögt på allt som passerade utanför bilfönstret, på planet sov hon sen i tre timmar.
Vi har haft en finfin vecka men saknat Store bror med sambo såklart. Vi har haft kramkalas här hemma istället. 
Hotellet jag bodde på ett par dagar var ljust, fint och fräscht. Från balkongen kunde havet skymtas och tittade jag åt andra hållet kunde jag vinka till pojkarna på deras balkong i lägenheten. Vi har mest varit vid poolen där det gick att uppbringa skugga. Att ligga på stranden vid havet var för varmt för barnen, inte en dag under 30 grader och för det mesta strålande sol från klarblå himmel. Jag hade en tanke om lite shopping men, näe. 
Jag, svärsonen och småbarnen gick till en marknad i fredags, det var det närmsta shopping jag kom och där inhandlade jag endast en sprayflaskefläkt som kom väl till pass. 
Så, hemma igen och idag vräker regnet ned. Flip-flops och sangria känns med ens så avlägset men känslan kan jag frammana när som helst.
I eftermiddag ska jag hämta lilltjejen på förskolan, det blir premiär.
Mår inte helt hundra, jag tog fjärde dosen vaccin igår och mår lite illa och har huvudvärk. Men men. Skönt att ha det gjort.










1 kommentar:

  1. Vi skulle tagit fjärde dosen idag, jag sköt upp det. Tur, för jag mår ändå så som du beskriver. Hade inte velat ta den idag.
    Vilken fin vecka ni haft! Lev länge på den! Eval8

    SvaraRadera