torsdag, april 20, 2023

Vattengympa, sonen och vitsippor

Jag var på kontoret i måndags, resten av veckan har jag jobbat hemma p g a extrem trötthet. Har helt enkelt inte orkat ta mig någonstans.
Förutom till ridningen förstås. Och till förskolan för att hämta Minstabarnbarnet. Och i onsdags hade jag syjunta hemma hos mig, praktiskt, behövde inte ta mig någonstans då heller.  
Vi satt i uterummet hela kvällen, nio damer och min katt. Först fikade vi, sen sydde vi. Eller stickade. Eller bara var, man får det med. Mycket trevligt är det. Lilla N döpte oss till ” tantorna” och en av tantorna är numera pensionär, tre har slutat hos oss på It men vi håller i. Mycket babbel och skratt.
Efter jobbet idag åkte jag någonstans. Till badhuset och vattengympan. Sonen kom och var med, det är också roligt. När jag kom hem gick jag tvärs över vägen till dungen och plockade vitsippor, de har kommit nu, in masse. 

Så. Jag har gjort många roliga saker. Ändå har jag varit otroligt ledsen emellanåt och saknar mamma fruktansvärt mycket. Det river riktigt ordentligt inombords och ibland blir jag arg. På cancer-helvetet. På att det inte gick att göra något. För att hon inte finns. En sån vecka har det varit.

I morgon är jag ledig. Simning och klippning står på agendan. Resten är ett oskrivet blad.

1 kommentar:

  1. Naturen har verkligen exploderat nu! Det är så fint just nu.
    Fina stunder du har haft!
    Vi stannar hemma i helgen. Svärsonen ska till Indien med jobbet tio dagar. Åker tidigt i morgon bitti. Pojkarna är så ledsna och helt oregerliga, så det känns bättre att stanna hemma, så vi kan vara behjälpliga. Eval8

    SvaraRadera