onsdag, maj 03, 2023

Är det försommar nu?

Kanske ”vårhelvetet” släppt sitt grepp lite grand. Lite sådär så att det går att andas rediga tag utan känslan av att ha en elefant på bröstet?
Tror bestämt det. 
Jag drar inga stora växlar på det. Det är som det är men jag orkar lite mer och det är ganska skönt. Jag brukar upptäcka saker då, som att vitsipporna slagit ut, att björkarna fått musöron och att jag inte alls sått alla frön jag tänkte innan. 
Valborg. Jag brukar kvickna till efter valborg. Vi var hemma hela helgen förutom i fredags då Hjärtat bjöd på restaurang. Vi firade tio år och åt på en grekisk restaurang i Strängnäs hamn. Solnedgång och grekisk musik av trubadur. Mycket trevligt. Jag blev glatt överraskad, har ju avgått som projektledare så var inställd på nada och ingenting. Men som man säger, plötsligt händer det. 
I lördags kom kompisar på frukost och melodikrysset, också väldigt trevligt.
I måndags red jag som vanligt och nästa måndag blir sista ridlektionen. Ridskolan tar en paus, mycket tråkigt, jag gillar verkligen ridningen och hänga i stallet. Det fanns ett alternativ att leasa en häst men jag är inte där ännu. Det känns som för stora skor att fylla. Jag kommer nog på något annat.

1 kommentar:

  1. Grattis till era 10 år🥰🥂
    Hur fort har inte dessa tio år gått?
    Kram, Eval8

    SvaraRadera