lördag, januari 16, 2021

Lördagsfrid. Hoppas jag.

Första jobbveckan 2021 är över. Rivstart de luxe med långa dagar, lätt hänt vid hemma-jobb.
Hade som mål att promenera minst 5000 steg varje dag. Övertalade min värkande högersida av kroppen att det skulle vara bra och det gick bra. Ända tills igår. Blev övermodig på kvällsrundan  i -11 grader och gick för långt. Sista kilometern hem gick i snigelfart, jag fick stanna flera gånger och vänta ut smärtvågor och sen i sakta mak fortsätta hemåt. Tittade in hos Största Systern med familj och satt i deras trappa en stund. Så mysigt att se smågrabbarna, där var full fart.
Jag kom hem, lagade mat, såg ”På spåret” och gick och la mig. Sovit som en kratta p g a värk och var tidigt uppe idag. Städ- och handlingsdag. Bilen ska skottas fram. Facetajmade med Lilla N till frukost, supermysigt. Ska ringa till mamma också, den här veckan har vi inte pratats vid alls. Men då och då messar vi, hon har kläm på det.
Lördag, så himla skönt!


2 kommentarer:

  1. Man får ju inte mindre ont när man går och spänner sig i halkan! Hoppas det släpper snart. Praktiskt att ha ett ställe på vägen att pausa och fylla på energi. Är de bra kompisar pojkarna?
    Ha en skön lördag nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pausställen är bra. Pojkarna är bra kompisar, det är skönt och roligt. De gillar att vara här båda två.
      Hoppas du också har en skön lördag.

      Radera