torsdag, september 13, 2018

Torsdagsfundering

I natt vaknade jag 02:15. Lite tidigt faktiskt. Det var lögn att somna om, var vrålvarm och ändå var fönstret öppet och jag tittade på sista avsnittet av ”the affair”. Så var det klart. Somnade väl till slut vid pass halv fem-blecket och det var en MYCKET trött donna som segade sig upp vid halv sju.
Hade många skypemöten idag så har suttit som i en bubbla mesta tiden. Åt en sen lunch och gick på cirkelgympa efter jobbet. Utan mellis. Hur tänkte jag där??? Blev hur trött som helst men orkade igenom det till slut.
Sen tog jag en sväng om apoteket, köpte vitaminer och magnesium, hudrengöring och ansiktskräm. Har läst att magnesium kan vara bra att äta om man är trött och utmattad. 3 tabletter om dagen kan man ta och eftersom det är tuggttabletter tog jag tre på väg ut från apoteket .....
Nu har jag landat hemma och ska bestämma vad jag ska äta, om jag ska städa lite eller bara slappa. Alla dessa val.
Har även hunnit med att ringa till Unga vuxna och prata med sonens kontaktperson. Behöver det ibland! Idag fick jag rådet att kontakta Anhörigcentrum, något som kommunen har. De ska starta upp en föräldrargrupp för föräldrar till unga vuxna med neuropsykiatriska funktionshinder. Antagligen behöver jag det, den här oron och inte ha någon att bolla den med, suger. Nån som vet hur det kan vara i mamma-skorna. Men jag vet inte. Vips blir jag helt introvert och tänker att det är väl inte så farligt??? I nästa sekund tar orosmolnet tag i mig och det känns bara så svårt. 
Eller så är  bara en vanlig villervalla med kids som flyttar, vallningar och ett allmänt undrande över livet.  Vem vet??? 

4 kommentarer:

  1. Tycker absolut du ska ta tag i den gruppen. Ensam är sällan stark! Bara ett enda tips eller råd kan ju ändra hela situationen.
    Magnesium är lurigt för många är verkningslösa. Bara att läsa på. Jag brukar ta, men håller upp just nu.
    Ha en fin fredag och helg😍

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har i alla fall googlat på det, gruppen.
      Fick råd på apoteket om vilket magnesium så hoppas det har ngn verkan!

      Radera
  2. Sån är jag också! Förstår att jag borde prata med någon, en grupp eller whatever. Sen när jag verkligen ska ringa eller gå dit - då tycker jag att det här, det är väl inte så farligt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det konstigt?! ”Man” lägger ju ganska på sig själv, att klara av det svåraste svåra men just det där steget. Väldigt svårt. Idag har jag googlat om gruppen i alla fall! Ett steg på väg.

      Radera