fredag, mars 01, 2019

Gör det bara!

Jo, jag städade igår. Nedervåningen. Bestämde mig för att det räckte, övervåningen får jag fixa en annan dag. Mitt i städet rasslade det till i dörren och Lilla Syster kom på besök. Hon hade glömt sitt schampo när hon bodde här ett par dagar förra veckan. Dyrschampo. Har inte vågat prova ens.
Tittade på Wahlgrens värld och broderade lite. Gick och la mig och .... kunde inte sova. Hopplöst. Tittade på klockan till 01:18, släppte ut katten 03:03, släppte in katten 04:05 och gick upp mär klockan ringde 05:20. Inte helt utvilad precis. Åkte och simmade, blev nästan dränkt av ivrig medelålders herre som simmade lite kors och tvärs i banan med huvudet på sned. Bassängregler var inget för honom tills en annan äldre dam hutade åt honom. Jag bytte bana och såg att badvakten blev tillkallad, drama i bassängen.
Bestämde mig för att äta frukost allena på fiket då simkompisen  sitter på planet till Thailand. Det gick ju bra det med och det är full fart mot fredagsmyset: handbollsmatch. Äntligen helg!

2 kommentarer:

  1. Vad imponerad jag blir! Att du gör det själv. Snacka om karaktär!
    Ja, fredag idag, det är alltid skönt. Nu har det solat upp här, kanske går att sitta ute en stund.
    Såg det var budgivning, under utgångspriset...
    Njut av helgen!

    SvaraRadera