söndag, mars 10, 2019

Time flies

Tiden går fort när man har roligt. Eller så går tiden i alla fall och vips, är det söndag kväll. En bra helg utan migrän. Kanske hjälper nya medicinen ändå? Har lite jobbigt med känningar av låga pulsen. Igår tränade jag och sprang på löpbandet i 40 minuter. Fick ta det i saktare takt än vanligt men höll ut i alla fall. Hade tänkt simma efteråt men i simhallen var det tävling så jag styrketränade istället. Lätta vikter, lugnt och fint. Sen gick jag rakt över gården till en annan hall där Hjärtat tittade på pingis. På eftermiddagen var vi på ett-årskalas, en ost-och blombutik firade ett år och där inhandlades det lördagsgodis till mellon: gorgonzola, gryere, brie .... gottigott.
Så blev det mellomys med Hjärtat och Lilla Systern och vi tyckte att rätt låt vann. 
Idag ar det borrats upp en gardinstång och en långpromenad i solen. Vilade middag i soffan och råkade somna. En tupplur på tre timmar. Blev något förvånad när jag vaknade och det var mörkt ute. Skulle ju bara vila lite innan jag skulle fixa lite på övervåningen. Men men. Jag var visst trött. Man blir ju det när man inte sover så bra på nätterna. 

1 kommentar:

  1. Låter som en skön helg! Här sliter Maken med köket och jag över hårt på att inte hjälpa till på alla kanter. Det är svårt kan jag säga!
    Ha en fin måndag, bra om din nya medicin hjälper🤗

    SvaraRadera