tisdag, februari 02, 2021

Hej februari!

Februari börjar lite försiktigt. Lite som att öppna en dörr på glänt och kika lite försiktigt och undrande:
”Vad ska det bli av det här då”.
Det skulle bli jättemycket snö till att börja med. Kallt. Det skulle bli strömlöst x flera. Något är knas i det elektriska helt enkelt. Känns sådär men får vara Hjärtats avdelning. Jag kan inte vara med på allt.
Sen var det ridlektion igår, efterlängtat. Jag var lite osamlad, stressad och på konstigt humör när vi började och det kände hästen Hrodur. Direkt. Han tänkte minsann inte göra som jag ville och ett tag var jag grinfärdig och tänkte att jag skulle gå av, avbryta. Men. Jag ställde upp på medellinjen igen, tog ett par djupa andetag, satte mig ordentligt och landade. Det gick bättre och vi var med i matchen igen. En härlig timme för kropp och själ. Sedan ledde vi in hästarna i stallet, sadlade av, borstade och gosade lite innan de fick komma in i boxarna och få mat. Så skön avkoppling.
Idag har jag jobbat, utbildning på förmiddagen och var så seg, trött och frusen. Har säkert druckit en liter varmt te idag men jag fryser ändå. Flexade ut lite tidigare och fick en återbudstid hos Lilla Systern. Så februari börjar även med att vara fin i håret.
Det rasslar lite i mitt system, tendenser på stress som svårt att sova, glömmer saker, blir ledsen och så tröttheten. Den här gången ska jag bromsa mig i tid. Ska sluta tidigare även i morgon och sedan länge är jag ledig torsdag, fredag så det blir långhelg. Återhämtning. Så startar februari.


2 kommentarer:

  1. Skönt du hittat ridningen och att du inte gav upp!
    Skönt att få klippa sig, det måste jag också. Bra du bromsar i tid. Var rädd om dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag försöker få med kompis på ridningen men icke. 😀

      Radera