måndag, februari 08, 2021

Hej vardag

Måndag och ny vecka. Långvecka. D v s ingen ledig fredag. 
Flytten i helgen gick bra. Burit, kånkat, handlat, packat upp. Burit, kånkat, handlat, packat upp. Där emellan mys i soffan, ätit god mat, sovmorgon och bara hängt med Stora Systern. Mest flytt men ändå. Tillsammans.
Det känns skönt i mamma-hjärtat att veta att hon bor bra. Fjärde våningen på en höjd. Finfin utsikt och nära till gudmor, Bästa väninnan. Som för övrigt bjudit på kaffe flera gånger. Och nybakat bullar. Drömmen!
Men att parkera i Stockholm är ju ett äventyr i sig även i vanliga fall. Med denna snömängd ett ännu större äventyr. Har forcerat snövallar, modd-strängar och obefintligt skottade vägar som en super-woman. Bara att satsa. Satsningen kostade för övrigt 1300kr i parkeringsböter vid ett tillfälle. Stod för nära korsning, fel sida om en parkeringsskylt vilket för övrigt Stora Systern uppmärksammade men jag ba:
”Nä, det går bra, de är snälla så här års med så mycket snö ...”. 
Snäll ingår inte i parkeringsvakteriet, jag förstår det. Regler är regler. Jag glömde dessutom att betala avgift så böter hade jag fått likaväl. Sura pengar och bara mitt eget fel. Himla jobbigt att inte kunna skylla på någon annan ....

Nu tillbaka i vardagen. Bring it on!



Lägenhetsfix med utsikt.





1 kommentar:

  1. Så fin helg ni fick trots böter!
    Vår blev verkligen inte som planerat 😭men du får läsa hos mig om det.

    SvaraRadera