lördag, oktober 09, 2021

Dagens ”jag gör det bara”

I morse var Hjärtat uppe strax efter sju. Jag vaknade vid halv åtta och tyckte att det doftade kaffe men var stensäker på att jag kände fel. Men nej. Uppe var han och frukosten stod på bordet. Det var bråttom ut i garaget, nån slags meck med något stod på agendan.
Jag tog bara en kopp kaffe sen åkte jag till badet. Det var lugnt, stilla och lite dimmigt. Stråk av flyttfåglar flög förbi och det kändes lite mystiskt. Badet var som som vanligt ljuvligt.
Hemma åt jag sen frukost länge och väl innan jag skulle åka en sväng till stan. Fick den briljanta idéen att ta cykeln istället, se där, någon har kommit in i en vana. Tänkt och cyklat, det var skönt.
Första stoppet blev min favoritantikaffär, hittade några assietter med fruktmotiv, en fin burk och en  blåvit kökshandduk. Jag packade allt nogsamt i cykelkorgen och gav mig iväg mot stopp nr 2, klädbutiken där jag skulle hämta mitt presentkort som jag vann tidigare i veckan. En fin presentpåse väntade på mig och glad i hågen for jag sen vidare. Här var jag fikasugen och nära Store Bror med sambo men de var på andra äventyr så stopp nr 3 blev en kram-paus på Lilla Systerns jobb innan jag satte av mot hemåt. Ett stopp på Ica och sen var jag hemma, 2,3 mil blev den rundan. Nöjd med det.
Lunch, ett besök hos bebis och Lilla N, kaffepaus, lite fix med höstplantering och nu är jag rätt så mör men mycket nöjd med min dag. Idag har jag prioriterat mig själv, bara gjort aktiviteter som jag mår bra av. Visst, här skulle behövas städas men det får bli en annan dag.
Nu, soffläge.



Älskar min badplats.




1 kommentar:

  1. Så konstigt när du skrev att du vann presentkort. Samtidigt vann min badkompis presentkort i klädaffär här.
    Härlig runda du var ute på och skönt att börja allt med ett bad☺️

    SvaraRadera