torsdag, augusti 10, 2023

Fyra dagar

Nu har jag klarat av första jobbveckan och de första stapplande dagarna som Förändringsledare. Helt tom i huvudet känns det som och jag orkade inte ens reagera när Hjärtat kom hem med 5 kg ris från affären.
”Det stod ju ris på lappen och du sa i plastpåse”.
Jo. Ja. Men det finns ju små förpackningar. Får väl öppna asiatisk restaurang eller nåt för att göra av med det inom rimlig tid.
I morgon är jag ledig och barnbarnen kommer hit klickan 07.00. De hade önskat sig en mormorsdag och vem är jag att säga nej?
Har förberett för pannkaksfrukost och lagat köttfärssås till lunch. Med Minstabarnbarnet in action gäller det att ligga steget före. 
Har knarkat fritidshus på Hemnet och hittat en pärla i Karlsborg. Det kan man ju dagdrömma om, att få ihop en hög med pengar att köpa ett fritidshus vid vatten, stort nog så alla ryms om en knör sig lite. Varma, härliga sommardagar, jordgubbar och glass till ett helt kompani och vi vinkar till alla som kommer från Göta kanal och alla är bara glada.
Jojo, drömma kan en ju alltid göra.
Sen landar en med en smäll, går ut och tömmer vattentunnorna igen för att ta emot 100 regnskurar till  och konstaterar att ett Rosa hus räcker gott och väl. Lite ”sjöutsikt” kan väl dammen räknas som????



Lite blå himmel sett från hemmakontoret.



Köttfärssås på G. 

1 kommentar:

  1. Drömma kan man ju. Vi drömmer om något här nere, men det krävs en rejäl storvinst om det ska bli verklighet.
    Ris håller hur länge som helst. Jag köper tvåkilospåsar. Så det var inte så dåligt av Hjärtat.
    Då får ni ha en riktigt härlig dag med barnbarnen i morgon 🥰riktiga guldstunder! Den tjattrande pensionären hälsar! Eval8

    SvaraRadera