söndag, december 27, 2009

I morgon är en annan dag

Det finns en chokladkartong i huset. Ja, egentligen två men bara den ena är öppnad. Den öppnades redan förra fredagen, då var barnen här och gjorde stora ögon inför en kartong med 100 praliner. 100 praliner låter ju verkligen som många! Men herregudminskaparevadgodadevar och hur i hela världen har vi lyckats tömma den? Katten måste ha...... Store Bror tog säkert med si...... Lilla Syster? Plockade väl fickorna fulla innan hon åkte???? Inte har väl vi? Jag? Det är 12 st kvar och jag mår nästan illa. Det är väl rätt åt mig. Men choklad ÄR bra. Man blir glad. Och go. Och jättemätt. Fly mig en skumtomte som omväxling..... Jag SKA skärpa mig. I morgon.

8 kommentarer:

  1. Visst är choklad bra... vad ska man göra på julen om inte njuta!? Kraam

    SvaraRadera
  2. 2BarnsMamman: Choklad är toppen! Apselut! Kramen!

    SvaraRadera
  3. Hahaha,..vad gullig du är..
    Ät på du det är ju bara jul en gång om året.
    Stor chokladkram!

    SvaraRadera
  4. Har du inte sett chokladkakan med texten "Choklad är också mat"!
    Det brukar jag tänka på...
    =)

    SvaraRadera
  5. Mmmm, choklad är underbart! Mumsa på du och må bra. Detta är ju verkligen den tid på året som man ska njuta av att gott som finns. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Just ja, choklad är ju bra för en!
    *tar en till*

    SvaraRadera
  7. Visst är det märkligt hur armen och fingrarna automatiskt tar sig till asken och sedan till munnen, till asken och till munnen, till asken och till munnen.. tills det bara är.. typ 12 praliner kvar!!! ;o)

    SvaraRadera
  8. Åh Lyckans dig som kan äta all choklad! Vi med mjölkprotein-allergi får ju bara smaka bitter mörkchoklad å det e inget gott i långa loppet. Choklad är inte bara väldigt gott utan även nyttigt för såväl kropp som själ. Fortsätt ät!

    / Alicia = )

    SvaraRadera